Straffesager
64
page-template-default,page,page-id-64,page-child,parent-pageid-52,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Straffesager

Vælg din egen beskikkede forsvarer

Advokat Birgitte Schack er beskikket forsvarer og fører derfor rigtig mange sager for henholdsvis tiltalte i straffesager og som bistandsadvokat for forurettede fx i voldtægtssager.

 

En mangeårig erfaring og det yderst jævnlige fremmøde i retssalene gør en forskel, når man skal manøvrere igennem retssystemet i en straffesag. Udover selve sagen om skyldsspørgsmål og straf, kan advokaten hjælpe dig med forhold under efterforskningen, evt. ophold i fængslet, kriminalforsorgens beslutninger osv.

 

Den beskikkede advokat får sit salær via politiet. Selvom du selv skal betale salæret og evt. sagens omkostninger, hvis du bliver dømt i en straffesag, betyder det altså ikke, at du skal have pengene parat for at bede om en forsvarer. Så længe den advokat, du beder om, er beskikket af det offentlige, har du ret til at bede om netop denne forsvarer.