Oplysninger
48
page-template-default,page,page-id-48,page-child,parent-pageid-18,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Oplysninger

Hvad skal du vide om os

Vi kan kontaktes på følgende adresse og telefonnumre:

 

Slotsgade 32
3400 Hillerød

T: 48 26 04 25

Telefonerne er åbne mandag – torsdag 8.30 – 16.00 og fredag 8.30 – 15.30

 

Hvis du vil skrive til os, kan du gøre det her.

 

Bank: Handelsbanken reg. nr. 6300 konto nr. 1030304
Husk at anføre journalnummer ved indbetalinger.

 

Vores cvr-nummer er: 27732046

Særlige oplysninger om advokatvirksomheden

Advokatfirmaet Schack er organiseret som enkeltmandsvirksomhed.

 

Advokatfirmaet Schack har klientkonto i Handelsbaken.

 

I tilfælde af en banks konkurs får indskyderne dækning i henhold til lov om garantiordning for indskydere og investorer. Garantiformuen dækker en berettiget indskyders midler op til et beløb svarende til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.). Dækningsmaksimummet gælder det samlede indskud i banken, selvom pengene står på forskellige konti, herunder på både klientbankkonti og egne konti.

 

Der gælder særlige regler for indskud vedr. fast ejendom, hvis den faste ejendom har været anvendt til eller er bestemt til hovedsageligt ikke-erhvervsmæssige formål. Her dækkes beløb op til 10 mio. euro, indtil 12 måneder efter beløbet blev indsat, og uanset om indskuddet står på en særskilt konti. Nærmere oplysninger om garantiordningen findes på Garantiformuens hjemmeside www.gii.dk.

 

Advokat Birgitte Schack er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

 

Advokat Birgitte Schack er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos Tryg Forsikring. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af Advokatfirmaet Schack, uanset hvor advokatvirksomheden udøves.

 

Advokatfirmaet Schack anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

 

Advokat Birgitte Schack er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokaterhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk.

 

I tilfælde af en tvist om salær opkrævet af Advokatfirmaet Schack og/eller utilfredshed med en af Advokat Birgitte Schacks adfærd, kan klienten klage over salærets størrelse og/eller adfærden til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K, www.advokatnaevnet.dk.