Retsområder
52
page-template-default,page,page-id-52,page-parent,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Retsområder

Hvad kan vi hjælpe med

Hos Advokatfirmaet Schack har vi erfaring med mange forskellige retsområder.

 

Advokat Birgitte Schacks fokusområder breder sig over strafferetlige og civilretlige emner, og over privatretlige og erhvervsorienterede områder af juraen. Vi tror på samarbejde og sparring med klienten om at opnå den bedste indsigt i sagen og det bedst mulige resultat.

 

Vi fører rigtig mange retssager og har dermed en solid erfaring med procesførelse. Ikke bare i forhold til de processuelle regler, men ikke mindst den psykologi og strategi, der er ligeså vigtig at holde sig for øje ved retssagsførelse.

 

Du kan læse mere om de enkelte retsområder ved at klikke på dem ovenfor. Det er kun et udsnit af de emner, vi typisk hjælper med – ring blot op og hør nærmere om din konkrete sag.