Skilsmisse
60
page-template-default,page,page-id-60,page-child,parent-pageid-52,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Skilsmisse

Vi kan hjælpe med skilsmisse og forældreansvar

En skilsmisse er en af de allersværeste situationer, du kan komme ud for. Ofte er der også børn involveret, og det er en vanskelig tid for en familie at komme igennem. Hvem skal blive boende i huset eller lejligheden, og hvordan deler man møblerne? Kan I blive enige om, hvor børnene skal bo? Advokaten har den juridiske ekspertise til at forudse alle problemerne og kan – hvis det bliver nødvendigt – bistå dig i en retssag. Samtidig er advokaten en god menneskelig støtte at have ved din side.

 

Hos Advokatfirmaet Schack har vi stor erfaring i skilsmissesager. Netop i denne type sager er det rart at have en advokat, der også tænker praktisk. Det er store menneskelige følelser, det drejer sig om, og det er ikke nok at sidde med ægteskabsloven i hånden.

 

Når kærligheden brister og følelserne såres kommer vreden frem. Vi sørger for, at du er sikret i forhold til dine rettigheder. Men de færreste skilsmisser bliver bedre af at gå igennem retten. Dialog er vigtig og den tager vi med dig både, når det handler om jura og, når det handler om det personlige.

Vi holder sommerferielukket fra d. 8. juli til d. 18.juli 2022.
Sommerferielukket 8/7 - 18/7 2022.