Lejesager
66
page-template-default,page,page-id-66,page-child,parent-pageid-52,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Lejesager

Vi kan hjælpe både lejere og udlejere

Mange mennesker betaler en højere husleje, end de skal i henhold til loven. Og nogle udlejere får ikke det for deres lejemål, som de er berettiget til.

 

I Danmark er der mange regler, der regulerer leje af både boliger og erhvervslejemål, og det kan være svært at finde rundt i reglerne. Både for lejer og udlejer er det optimalt, at lejeaftalen følger de lovlige spilleregler, så ingen bliver snydt og konflikter kan løses i mindelighed.

 

Mange lejere betaler for meget for at bo i deres bolig. Der er nemlig regler for, hvad man må tage i husleje – også selvom der er oprettet en lejekontrakt. Prisen for at bo til leje afhænger blandt andet af, hvilken type lejemål, der er tale om og, hvor lejemålet ligger. Man kan henvende sig til kommunens huslejenævn, hvis man mener huslejen er for høj.

 

Hvis du bor i et nyere byggeri eller en tidligere erhvervsejendom, gælder der særlige regler. Det samme er tilfældet for byfornyede ejendomme o.l. Det kan derfor være en fordel at henvende sig til sin advokat og få en vurdering først samt eventuelt hjælp til at gå i huslejenævnet med sagen.

 

Der gælder også særlige regler om varmeregnskaber, indflytning og fraflytning, opsigelse og ophævelse, beboerrepræsentation, hensættelser til vedligeholdelse, osv.

 

Ring til os og hør mere om dine rettigheder og pligter som lejer eller udlejer.