Ægtepagter
58
page-template-default,page,page-id-58,page-child,parent-pageid-52,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Ægtepagter

Tag højde for fremtiden med en ægtepagt

Det er to af livets største beslutninger: At gifte sig eller at skilles. Hvis du forbereder dig på at gå op ad kirkegulvet og har hovedet fyldt med bryllupsplanlægning, er testamente, livsforsikringer og pensionsordninger måske ikke lige det, du er mest optaget af. Advokaten har overblikket over disse praktiske overvejelser, der også følger med ægteskabet, og sørger for at sikre dig og din ægtefælle i det fælles liv, der kommer.

 

I mange situationer er det nogle helt enkle forholdsregler, der skal til for at sikre, at der er taget højde for fremtiden – også selvom den bringer det uventede. En ægtepagtbeh øver derfor ikke være dyr, men du skal være opmærksom på, at den skal tinglyses.

 

Rigtig mange mennesker, der hører til i den lidt ældre aldersgruppe står overfor det andet ægteskab – med børn på den ene eller begge sider. Det kan være helt afgørende for den efterlevendes situation, når den ene dør, at der er taget højde for både særejereglerne og arvereglerne. Man har ikke krav på at sidde i uskiftet bo med den andens særbørn og skal den efterlevende blive boende i den fælles ejendom, kan ægtepagten og testamentet være eneste middel.

 

Med den nye arvelov er der taget højde for nogle af de problemer, den efterlevende ægtefælle kan have, når førstafdøde havde særbørn, men en ægtepagt med kombinationssæreje og et tilknyttet testamente er stadig det bedste redskab til at skabe sikkerhed, før situationen opstår.

 

Kontakt os gerne med henblik på en drøftelse af dine ønsker og forventninger.