Advokatvagten
122
page-template-default,page,page-id-122,page-child,parent-pageid-78,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4
 

Advokatvagten

Den gratis juridiske førstehjælp

Mange frygter, at mødet med advokaten kan blive dyrt. Det kan det i princippet også – ligesom med tandlægen og frisøren. Men der er mange muligheder for at få en god bedømmelse af din sag, uden der skal penge på bordet. Læs mere her på siden om, hvordan vi beregner salær og om, hvordan du får dine omkostninger dækket med fri proces eller retshjælp.

 

Brænder det helt på kan landets mange advokatvagter dog være et godt sted at starte, hvis du er usikker på din situation eller, hvis du gerne vil være anonym i første omgang.

 

Advokatvagten – eller retshjælpen som den kaldes i nogle byer – kan bedst betegnes som en juridisk skadestue, hvor der ydes mundtlig juridisk førstehjælp. I landets over 100 advokatvagter giver advokater ca. hver uge gratis mundtlig rådgivning til de borgere, der henvender sig.

 

Hvis du kommer til Advokatvagten med dit problem, kan du være helt anonym. Der bliver ikke skrevet noget ned eller lavet en sag. Du får blot en hurtig juridisk bedømmelse af din situation.

 

Over 20.000 mennesker henvender sig hvert år i Advokatvagten. De fleste spørgsmål handler om skilsmisse, forældremyndighed, fast ejendom, leje af bolig, arveforhold og erstatning. Men der er ingen grænser for, hvilke juridiske problemer du kan spørge Advokatvagten til råds om.

 

Her kan du se Advokatvagtens åbningstider i dit område.